• Női NB1 nagypályás bajnokság 3. helyezés

 • Női NB1 terem bajnokság 2. helyezés

 • Férfi NB1 terem bajnokság 3. helyezés

  Bár csapatunk elsődleges célja a Final Four döntőjébe jutás volt, nem lehetünk elégedetlenek az elért eredményekkel. Sajnos csapatunk folyamatos kisebb-nagyobb sérülésekkel küzdött, egyetlen mérkőzésen sem sikerült teljes létszámban megjelennünk. Az elvárt eredményt hoztuk, extra teljesítményt most nem sikerült elérni. Továbbá célunk volt fiatal játékosaink beépítése a csapatba. Ez viszont sikerült, sok szerephez és tapasztalathoz jutottak a szezon során. Jövőre még hasznosabb tagjai lesznek csapatunknak.

  Tovább olvasás

 • NB2 terem bajnokság 3. helyezés

 • Női NB1 terem bajnokság 2. helyezés

 • Férfi NB1 terem bajnokság 3. helyezés

  Az elődöntő elbukása ellenére nem volt okunk szomorkodni, hiszen remek játékunkkal bizonyítottuk, méltó kihívói vagyunk a mindenkori címvédőnek. A nap második mérkőzésén így a 3. helyért játszottunk a másik elődöntőben vesztes Soroksári HC II. ellen. Ők a Soroksári HC I. elleni házi-elődöntőben játszottak délelőtt, egy kevésbé nagy iramú találkozón. Ennek köszönhetően kipihentebben várhatták ellenünk a bronzéremért folyó csatát. Az elődöntőhöz hasonlóan ezúttal is fordulatos és izgalmas találkozót játszottunk. Sokáig úgy állt, 7 méteres büntetőpárbajjal dől majd el a harmadik hely sorsa. Szerencsére az utolsó negyedre kézbe vettük az irányítást, és két gyors gólnak köszönhetően bebiztosítottuk helyünket a dobogó harmadik fokán.

  Tovább olvasás

 • Női NB1 nagypályás bajnokság 2. helyezés

 • Női NB1 terem bajnokság 2. helyezés

  Női csapatunk a döntővel felérő záró mérkőzésen a címvédő ellen lépett pályára. Végig vészkapussal játszottunk, ennek megfelelően többnyire mi irányítottuk a játékot. Jó pár büntető kornert harcoltunk, majd hagytunk ki. Az ellenfél pedig lényegesen jobb csapat annál, mint hogy ezt ne használja ki. Kapus nélkül 3 kapott gól mindig benne van a meccsben, viszont a 2 lőtt nagyon kevés.

  Tovább olvasás

 • Férfi NB1 terem bajnokság 4. helyezés

  Férfi csapatunk a bajnok Soroksár I ellen játszotta az elődöntőt. Mi szereztük meg a vezetést, félidőben 1-1 volt az eredmény, jól játszottunk. Aztán a második félidőben sajnos már nem sikerült tartani ezt. A végeredmény 1-4 mehettünk a bronzért.

  Ott esélyesként léptünk pályára. De ez nem látszott. Az Építők II. csapata remekül játszott és végig kézben tartotta a mérkőzést. Vagy mi játszottunk rosszul, nézőpont kérdése... a végeredmény viszont tényszerű, 2-3 az ellenfélnek.

  Tovább olvasás

 • Női NB1 nagypályás bajnokság 2. helyezés

 • Férfi NB1 nagypályás bajnokság 3. helyezés

 • Női NB1 terem bajnokság 2. helyezés

 • Férfi NB1 terem bajnokság 2. helyezés

  Férfi csapatunk az NB1 elődöntőjében 5-4-re legyőzte az Építők HC I. csapatát, ezzel megismételve a tavalyi bravúrt ott lehettünk a döntőben a címvédő Litfing Trade Soroksári HC ellen.

  A döntőben jóval kipihentebb ellenfelünk keményen és magabiztosan játszott, de egy első félidei rohammal nagy előnyre tettek szert a piros-fekete soroksáriak, akik végül 5-0-s győzelemmel védték meg címüket.

  A képen szereplő csapattagok balról jobbra:
  Álló sor: Szendrei Péter (csapatvezető), Szűcs Ádám, Szendrei Áron, Czifra Viktor, Szabó György, Kalmár Tamás, Balogh Tamás (csapatkapitány), Botka levente, Álló Marcell (edző)
  Guggoló sor: Szabó Viktor (kapus), Kanyó Krisztián, Gálffy Botond, Szoják Gábor, Marouf Dániel, Pintér Lajos (kapus)

  Tovább olvasás

 • Női NB1 terem bajnokság 2. helyezés

 • Férfi NB1 terem bajnokság 2. helyezés

  Az első osztályban szereplő csapatunk bajnoki címre éhesen kezdte meg szereplését, rögtön az első mérkőzésen a bajnokság legnagyobb különbségű győzelmével kezdte bajnoki szereplését, 18-0-ra verve a Főnix MSE csapatát. Második mérkőzésén a bajnoki címvédő Soroksári HC I. ellen lépett pályára a csapat. Az összecsapást 5-2-re nyerte a címvédő.
  A harmadik találkozót a Soroksári piros-feketék második csapatával játszották a fiúk. Szoros mérkőzésen, 5-3-as győzelemmel gyűjtöttük be a három pontot. A sort az Építők HC legjobbjai elleni összecsapás követte. Az előzőhöz mérkőzéshez hasonlóan itt is szoros meccset játszottak a csapatok, ezúttal azonban a kék-fehérek jöttek ki győztesen, 5-3-as összesítéssel. Az alapszakasz utolsó mérkőzésén az Építők HC második gárdája várt fiainkra. A szoros és fordulatos mérkőzésen 6-5-re nyertünk, ezzel bebiztosítva a FinalFour-on való indulást az alapszakasz harmadik hellyel.
  Február 5-én a rájátszásban az elődöntőben ismét az Építők HC egyes csapatával került össze ismét a csapat. A végletekig kiélezett, drámai összecsapást Szoják Gábor góljával nyertük 2-1-re, ezzel története során először jutott az NB1 döntőjébe a csapat. Az esti döntőben már nem tudtuk felvenni a versenyt a bajnoki címvédővel, 3-1-es győzelmével ismét bajnoki címet ünnepelhetett a Soroksári HC I.

  A bajnokságban két játékosunk is egyéni címet kapott. Az év játékosa címet Balogh András, míg a legjobb kapusnak járó díjat Ferenczi Zsolt vehette át.

  A csapat tagjai: 1. Ferenczi Zsolt (kapus), 2. Balogh Tamás (csapatkapitány), 4. Kanyó Krisztián, 5. Zsoldos András, 6. Zsoldos Gábor, 8. Kalmár Tamás, 9. Marouf Dániel, 10. Szabó György, 12. Balogh András, 17. Szűcs Ádám, 19. Gálffy Botond, 20. Szoják Gábor, edző: Üveges Imre

  Tovább olvasás